کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی تاثیر حلقه برداری بر کیفیت میوه کیوی فروت رقم "هایوارد" (Actinidia deliciosa cv. Hayward) در تاکستان های مختلف شرق استان گیلان
ریحانه امینی فر، محمود قاسم نژاد، علی خلقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.94 K)

2 نقش تیمار پس از برداشت کلسیم و آب گرم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در سردخانه
شیرین شاهکوه محلی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.91 K)

3 تاثیر زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقم "آبوت" در ضمن انبارداری
رقیه قربانعلی پور، جواد فتاحی مقدم، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.49 K)

4 بررسی استفاده از کود کلرید کلسیم (CaCl2) به صورت محلول پاشی در افزایش سفتی میوه کیوی (Actinidia deliciosa)
ماندانا طایفه، علی خلقی اشکلک، مصطفی صادقی، عباس خلقی اشکلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.62 K)

5 تغییرات کیفیت داخلی میوه های کیوی تیمار شده با چیتوسان در شرایط رساندن مصنوعی
مریم نظری، محمود قاسم نژاد، مهرناز حاتمی، سمیه قاسمی عمران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.42 K)

6 بررسی اثر نسبت های مختلف برگ به میوه و طوقه برداری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی (Actinidia deciciosa)
پدرام عصار، عنایت اله فضلی، یزدان قلی خزایی پول، عباس صبور روح منفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.24 K)