کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 33

26 اثر پایه های مختلف کدو بر میزان ماندگاری، نهال و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانه ای
فاطمه مرادی پور، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.39 K)

27 بررسی تاثیر ساکاروز و اسید سیتریک بر ماندگاری گل شاخه بریدنی مریم رقم توبروسا
نجم الدین مرتضوی، سمیه جزقاسمی، سحر نقی لو، فاطمه حسین بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.46 K)

28 بررسی تاثیر ساکاروز و اسید سیتریک بر ماندگاری گل شاخه بریدنی ژربرا رقم وندر پس از برداشت
الهام عابدینی، سمیه جزقاسمی، لیلی زینل خانی، سیده فرحناز طالبی، سحر کلانتری، ندا کلانتری، فائزه مهدوی ابهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.65 K)

29 بررسی مورفولوژی از طریق تجزیه کلاستر در ژنوتیپ های بومی مرکبات
فرهاد رفعتی، سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.47 K)

30 بررسی اثرات متقابل بنزیل آمینوپورین و اسید جیبرلیک بر روابط آبی برگ های بریده گل اختر در زمان نگهداری در دمای محیط
فاطمه عاقبتی، وحیدرضا صفاری، همایون فرهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

31 بررسی اثرات فرآیند و بسته بندی بر روی خواص کیفی ماندگاری کشمش سبز منطقه کاشمر
نپتون بیدلی، مژگان یوسفلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.66 K)

32 تاثیر برخی از تیمارهای شیمیایی و انبار سرد بر روی ماندگاری دو رقم گل بریده داودی yellow brietner و white brietner
امراله نبی گل، روح انگیز نادری، مصباح بابالار، محسن کافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.52 K)

33 بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری سیب شفیع ابادی
حنیفه سیدحاجی زاده، یونس مستوفی، علیرضا طلایی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.23 K)