کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا | |
الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.41 K) | ||
2 | تغییرات فنل کل ئ درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش C- در مدت زمان پس از برداشت | |
رقیه طالبی حشبی، شهریار صفرپور، اسماعیل قلی نژاد، علیرضا عیوضی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB) | ||
3 | اثر غوطه وری در آب گرم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت عمر انبارداری دو رقم سیب | |
سیاوش همتی، لطفعلی ناصری، نوراله معلمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.7 K) | ||
4 | اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین | |
پدرام عصار، لیلا تقی پور، پگاه صیادامین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
5 | تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه ورا بر ویژگی های بیوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه انگور رقم ’ یاقوتی‘ | |
عبداله احتشام نیا، شیرین تقی پور، سارا سیاه منصور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB) |