کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا
الهام بنی نعیم؛ عبدالمجید میرزا علیان دستجردی؛ سمیه رستگار؛ خدیجه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.41 K)

2 تغییرات فنل کل ئ درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش C- در مدت زمان پس از برداشت
رقیه طالبی حشبی؛ شهریار صفرپور؛ اسماعیل قلی نژاد؛ علیرضا عیوضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

3 اثر غوطه وری در آب گرم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت عمر انبارداری دو رقم سیب
سیاوش همتی؛ لطفعلی ناصری؛ نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.7 K)

4 اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین
پدرام عصار؛ لیلا تقی پور؛ پگاه صیادامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

5 تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه ورا بر ویژگی های بیوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه انگور رقم ’ یاقوتی‘
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)