کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 5 |
|
1 |
|
اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا |
|
الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 139.41 K
|
|
2 |
|
تغییرات فنل کل ئ درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش C- در مدت زمان پس از برداشت |
|
رقیه طالبی حشبی، شهریار صفرپور، اسماعیل قلی نژاد، علیرضا عیوضی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.23 M
|
|
3 |
|
اثر غوطه وری در آب گرم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت عمر انبارداری دو رقم سیب |
|
سیاوش همتی، لطفعلی ناصری، نوراله معلمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 13.7 K
|
|
4 |
|
اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین |
|
پدرام عصار، لیلا تقی پور، پگاه صیادامین |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.32 M
|
|
5 |
|
تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه ورا بر ویژگی های بیوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه انگور رقم ’ یاقوتی‘ |
|
عبداله احتشام نیا، شیرین تقی پور، سارا سیاه منصور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.16 M
|