| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا | |
| الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 139.41 K | ||
| 2 | تغییرات فنل کل ئ درصد پوسیدگی میوه توت فرنگی در واکنش به متیل جاسمونات و نور فرابنفش C- در مدت زمان پس از برداشت | |
| رقیه طالبی حشبی، شهریار صفرپور، اسماعیل قلی نژاد، علیرضا عیوضی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.23 M | ||
| 3 | اثر غوطه وری در آب گرم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت عمر انبارداری دو رقم سیب | |
| سیاوش همتی، لطفعلی ناصری، نوراله معلمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 13.7 K | ||
| 4 | اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین | |
| پدرام عصار، لیلا تقی پور، پگاه صیادامین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.32 M | ||
| 5 | تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه ورا بر ویژگی های بیوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه انگور رقم ’ یاقوتی‘ | |
| عبداله احتشام نیا، شیرین تقی پور، سارا سیاه منصور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M | ||