کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 39

26 اثر شدت هرس و تعداد جوانه در هر نقطه بارده بر عملکرد و کیفیت انگور شیرازی (لرکش) در شرایط دیم
محمد جواد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.63 K)

27 بررسی اثر زمان هرس و مصرف پاکلوبوترازول بر تاخیر رشد جوانه های انگور رقم سفید بیدانه به منظور کاهش خسارت سرمازدگی بهاره
حسن محمودزاده، ولی اله رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.6 K)

28 بررسی اثر هرس بی موقع روی کاهش عملکرد انگور بی دانه سفید توسط دام در قوچان
قنبر لائی، جعفر مسعود سینکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.17 K)

29 کنترل رشد رویشی در باغات متراکم سیب با استفاده از هرس تابستانه
علی ساعی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.57 K)

30 بررسی اثر هرس روی خوشه و تاریخ برداشت میوه بر کیفیت بذر تولیدی دو رقم گوجه فرنگی (Lycopersicom esculentum L.)
طیبه نازدار، حسین نعمتی، حسین آرویی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.71 K)

31 تاثیر روش های مختلف هرس و خمش شاخه مادری در کیفیت رزهای بریدنی
منصور مطلوبی، حسن ابراهیم زاده، احمد خلیقی، محمدرضا حسن دخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.1 K)

32 بررسی اثرات روش های مختلف هرس بر تعدیل سال آوری نارنگی کینو
مسعود فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.32 K)

33 نقش هرس در بهبود خواص میوه و کنترل زراعی سرشاخه خوار هلو (معمولی و انجیری)
حسین نوری، محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.02 K)

34 بررسی اثر هرس بوته روی صفات مرتبط با عملکرد بادمجان
یوسف حکیمی، کریم عرب سلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

35 بررسی اثر هرس و تراس بوته بر روی خصوصیات کمی و کیفی چهار رقم خربزه محلی خراسان
بهرام عابدی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.46 K)

36 تاثیر هرس، ازت و اتانل بر برخی صفات فیتوشیمیایی و رنگیزه های فتوسنتزی نارنگی انشو (Citrus unshu) در دو سال آور و نیاور
علیرضا علوی مقدم، حسین صادقی، وحید اکبرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

37 تاثیر هرس، ازت و اتانل بر برخی صفات مورفولوژیکی انشوی ژاپنی ( Citrus unshu)در دو سال آور و نیاور
علیرضا علوی مقدم، حسین صادقی، وحید اکبرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

38 مناسبترین روشهای مناسب هرس و تربیت زرشک بیدانه
احمد بالندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.53 K)

39 تاثیر زمان هرس در دوره های فنولوژیکی، کمیت و کیفیت محصول برخی از ارقام انگور
رسول جلیلی مرندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14 K)