| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر صمغ عربی و مدت زمان انبارداری بر کیفیت و شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار | |
| خدیجه کیانی، سمیه ناصری، فرزانه پایمرد، مختار حیدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 144.25 K | ||
| 2 | تشکیل گموز (صمغ یا شیرابه) در میوه و فنجانی شدن برگ بادام | |
| داود بیات ترک | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 17.75 K | ||
| 3 | آنالیز و مقایسه اسانس اندام های مختلف و صمغ گیاه دارویی وشا (Dorema ammoniacum D Don.) | |
| محمد نورانی، محمد تقی عبادی، الکساندر کرافورد، یاسر تهمتنی، مهدی عیاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M | ||