کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت در مکش‌های مختلف رطوبتی خاک
بیژن مرادی، سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.23 K)

2 کاربرد حلقه‌برداری به منظور بهبود اندازه و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. ‘Hayward)
ریحانه امینی‌فر، محمود قاسم‌نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

3 تاثیر تیمار گرمایی بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه کیوی رقم هایوارد
اصغر رمضانیان، شیرین شاهکوه محلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.62 K)

4 تعیین مناسب ترین شیوه هرس کیوی رقم هایوارد
بابک عدولی، سمانه راهب، بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.14 K)

5 کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم
جواد فتاحی مقدم، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.92 K)

6 کاربرد شاخص TSS جهت تعیین زمان مناسب برداشت کیوی فروت رقم هایوارد
جواد فتاحی مقدم، یزدان قلی خزایی پول، حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.76 K)