| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4 | |
| رقیه طالبی حبشی، شهین زمردی، علیرضا طلایی، سپیده کلاته جاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 477.46 K | ||
| 2 | بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز | |
| مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی، سید هادی رضوی، رامین هدایت نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 412.29 K | ||
| 3 | بررسی اثر پوشش دهی خوشه موز بر عملکرد میوه در بلوچستان | |
| مجید امانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.18 K | ||
| 4 | اثر پوشش زیست فعال آلوئه ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت توت فرنگی | |
| فرانک کریمی، محمود کوشش صبا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.39 M | ||
