کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4 | |
رقیه طالبی حبشی، شهین زمردی، علیرضا طلایی، سپیده کلاته جاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.46 K) | ||
2 | بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز | |
مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی، سید هادی رضوی، رامین هدایت نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.29 K) | ||
3 | بررسی اثر پوشش دهی خوشه موز بر عملکرد میوه در بلوچستان | |
مجید امانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.18 K) | ||
4 | اثر پوشش زیست فعال آلوئه ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت توت فرنگی | |
فرانک کریمی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB) |