کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تجزیه ژنتیکی شیرینی میوه در خربزه و طالبی بومی ایران به کمک تلاقی دای آلل کامل
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.79 K)

2 بررسی قابلیت ترکیب پذیری لاینهای استریل و بارور گوجه فرنگی برای صفات زودرسی و عملکرد محصول
حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.46 K)

3 تجزیه دی آلل صفات مرتبط با عملکرد لوبیا به روش گریفینگ
رضا صالحی منافی، جمالعلی الفتی، یوسف حمید اوغلی، حبیب الله سمیع زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (708.13 K)

4 بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی، عادله اسدی، شهاب صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.19 K)

5 بررسی قابلیت ترکیب پذیری لاین های گوجه فرنگی برای صفات مرتبط با عملکرد
سید حسین نعمتی، سیروس مسیحا، زهرا سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.51 K)

6 ارزیابی خصوصیات چمنی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی پا بلند به منظور تولید بذر چمن حاوی قارچ اندوفایت
رضا محمدی، سید مجتبی خیام نیکویی، خورشید رزمجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30 K)

7 تخمین هتروزیس و قابلیت ترکیب پذیری هفت لاین گوجه فرنگی با استفاده از متد تلاقی های دای آلل
سید حسین نعمتی، امین میرشمسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.19 K)