English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
تجزیه ژنتیکی شیرینی میوه در خربزه و طالبی بومی ایران به کمک تلاقی دای آلل کامل
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (142.79 K)
2
بررسی قابلیت ترکیب پذیری لاینهای استریل و بارور گوجه فرنگی برای صفات زودرسی و عملکرد محصول
حسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (18.46 K)
3
تجزیه دی آلل صفات مرتبط با عملکرد لوبیا به روش گریفینگ
رضا صالحی منافی، جمالعلی الفتی، یوسف حمید اوغلی، حبیب الله سمیع زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (708.13 K)
4
بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی، عادله اسدی، شهاب صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.19 K)
5
بررسی قابلیت ترکیب پذیری لاین های گوجه فرنگی برای صفات مرتبط با عملکرد
سید حسین نعمتی، سیروس مسیحا، زهرا سالاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.51 K)
6
ارزیابی خصوصیات چمنی ژنوتیپ های مختلف فسکیوی پا بلند به منظور تولید بذر چمن حاوی قارچ اندوفایت
رضا محمدی، سید مجتبی خیام نیکویی، خورشید رزمجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30 K)
7
تخمین هتروزیس و قابلیت ترکیب پذیری هفت لاین گوجه فرنگی با استفاده از متد تلاقی های دای آلل
سید حسین نعمتی، امین میرشمسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.19 K)