کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تعیین بهترین شرایط تولید سرکه از خرمای درجه 3 و 4
لیلا بهبهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.46 K)

2 ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی
یوسف رضائی کلج، علی اصغر زینانلو، مهیار طاووسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.13 K)

3 نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی
عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.53 K)

4 تاثیر کند کننده های رشد بر میزان بذر تولیدی گوجه فرنگی و شاخص های جوانه زنی آن
مریم جاویدی شیروان، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.39 K)

5 بررسی اثر دما و مدت زمان تخمیر بر کیفیت بذر تولیدی دو رقم گوجه فرنگی
حسین نعمتی، طیبه نازدار، مجید عزیزی، حسین آرویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.07 K)

6 بهترین زمان برداشت و روش بسته بندی جهت خرمای مرطوب (رقم کبکاب)
لیلا بهبهانی، مهرزاد طاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.81 K)