| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | تعیین بهترین شرایط تولید سرکه از خرمای درجه 3 و 4 | |
| لیلا بهبهانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 17.46 K | ||
| 2 | ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی | |
| یوسف رضائی کلج، علی اصغر زینانلو، مهیار طاووسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 512.13 K | ||
| 3 | نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی | |
| عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 120.53 K | ||
| 4 | تاثیر کند کننده های رشد بر میزان بذر تولیدی گوجه فرنگی و شاخص های جوانه زنی آن | |
| مریم جاویدی شیروان، ناصر عالم زاده انصاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 251.39 K | ||
| 5 | بررسی اثر دما و مدت زمان تخمیر بر کیفیت بذر تولیدی دو رقم گوجه فرنگی | |
| حسین نعمتی، طیبه نازدار، مجید عزیزی، حسین آرویی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 14.07 K | ||
| 6 | بهترین زمان برداشت و روش بسته بندی جهت خرمای مرطوب (رقم کبکاب) | |
| لیلا بهبهانی، مهرزاد طاوسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 34.81 K | ||