کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری | |
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.55 K | ||
2 | اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری | |
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 339.96 K | ||
3 | بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل | |
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علایی، ناصر بوذری، حسین فتحی، سونا حسین آوا | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.19 K | ||
4 | بررسی اثرات عصاره های روغنی آویشن و زنجبیل بر پوسیدگی کپک آبی میوه پرتقال در انبار | |
وحید توللی، مجید راحمی، زهرا کریمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.86 K | ||
5 | کنترل زیستی پوسیدگی کپک آبی مرکبات با استفاده از مخمرهای آنتاگونیست | |
اصغر رمضانیان، مجید راحمی، زهرا کریمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.7 K |