کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی؛ محمد سیاری؛ سهیلا میرزایی؛ علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.55 K)

2 اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی؛ محمد سیاری؛ سهیلا میرزایی؛ علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

3 بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل
تهمینه نعیم آبادی؛ منصوره کشاورزی؛ حسین علایی؛ ناصر بوذری؛ حسین فتحی؛ سونا حسین آوا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.19 K)

4 بررسی اثرات عصاره های روغنی آویشن و زنجبیل بر پوسیدگی کپک آبی میوه پرتقال در انبار
وحید توللی؛ مجید راحمی؛ زهرا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.86 K)

5 کنترل زیستی پوسیدگی کپک آبی مرکبات با استفاده از مخمرهای آنتاگونیست
اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی؛ زهرا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.7 K)