نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 استانداردسازی اسانس ها در جهت نیاز صنایع مختلف مصرف کننده مطالعه موردی: اسانس نعناع دشتی
محمّدتقی عبادی، محمّد فخرالاسلام، علی نیکخواه، سرور برکت، هانیه امیرصدری نایینی، منا کاملان زرگر، الهام رضایت، مریم سلیمانی مقدم، آرش کاظم پور، فاطمه پارسایی فرد، کریم فرمان پور، حانیه احدی، سیما قاهری، مهدی اکبری، مهسا صمدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

2 بررسی کارایی مالچ های پلاستیکی و سیستم های آبیاری برای کاهش مصرف آب و تنش در گیاه گرمک
علی فرهادی، مهدی اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.93 K)