استانداردسازی اسانس ها در جهت نیاز صنایع مختلف مصرف کننده مطالعه موردی: اسانس نعناع دشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
محمّدتقی عبادی1 ، محمّد فخرالاسلام2 ، علی نیکخواه3 ، سرور برکت3 ، هانیه امیرصدری نایینی3 ، منا کاملان زرگر3 ، الهام رضایت3 ، مریم سلیمانی مقدم3 ، آرش کاظم پور3 ، فاطمه پارسایی فرد3 ، کریم فرمان پور3 ، حانیه احدی3 ، سیما قاهری3 ، مهدی اکبری3 ، مهسا صمدی فر3
1گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
2گروه مهندسی شیمی-فرآیند، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
3دانشجویان فعال در پنجمین دوره طرح شهید احمدی روشن، بنیاد ملی نخبگان، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها