نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 تعیین دمای کاردینال با استفاده از مدل های رگرسیونی غیر خطی و ارزیابی سطوح مختلف دما بر خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی بالنگو (Lallemanthia royleana)
محمدشاهین دانشمندی؛ رضا صدرآبادی حقیقی؛ رضا توکل افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (818.47 K)

2 انتقال پسماند پسته تازه به باغات؛ افزایش ضریب مواد آلی یا آلودگی محیط
محمدشاهین دانشمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (784.79 K)

3 بررسی اثر متقابل تنش خشکی و کاربرد زئولایت معدنی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان، رقم اصلاح شده مجارستانی (Ocimum basilicum L. var. keshkeny levelu)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.43 K)

4 تاثیر پلیمر سوپر جاذب آب (super absorbent polymer) در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات فیزیکومورفولوژیکی، عملکرد محصول و انباشت متابولیت های سازگاری در گیاه دارویی ریحان اصلاح شده (Ocimum basilicum L. var. keshkeny levelu)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.05 K)

5 شناخت و بررسی اسیدهای چرب، مواد آنتی اکسیداتیو و پراکسید روغن در پسته دانشمندی و مقایسه آن با برخی ارقام غالب در استان خراسان (Pistacia vera L. Cv. Daneshmandi)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)

6 بحران کم آبیو تاثیر آن بر شاخص های رشد و نمو، اسانس، کلروفیل، میزان نسبی آب برگ (RWC) و تولید بذر در گیاه دارویی نازبو معطر (Ocimum basilicum L. Var. Keshkeny Levelu)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB)

7 بررسی اثرات آللوپاتیکی اکالیپتوس بر جوانه زنی و رشد علف هرز Cynodon dactylon
مجید عزیزی؛ محمدشاهین دانشمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.38 K)