نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر تیمار پس از برداشت کلرید کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زردآلو رقم عسگرآباد
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (206.56 K)

2 مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.62 K)

3 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو؛ محمد عدلی پور؛ زهرا زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

4 تاثیر تیمار پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زردآلو رقم عسگرآباد در طول دوره انبارمانی
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.42 K)

5 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی؛ غلامرضا دهقان؛ جعفر حاجی لو؛ هانیه رهبر؛ مریم نصیری؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)

6 تاثیر تنظیم کننده های رشد CPPU و GA3 روی کیفیت و کمیت انگور سلطانین
آزیتا بقال زاده کوچه باغی؛ فریبرز زارع نهندی؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ شبنم فخیم رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)