English
ورود به سامانه
  • آرشیو مقالات
  • مقالات
    • مقالات منتشر شده

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روش‌های مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 558.65 K

2 مقایسه ی خصوصیات کیفی میوه ی چهار رقم فلفل دلمه ای در دو بستر کشت بدون خاک
لیلا اصلانی، مصطفی مبلی، جواد کرامت
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.16 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب