نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی میکروسکوپی مراحل تشکیل دانه و سقط جنین در انگور بیدانه ایرانی
مهدی محمدی، محمدرضا دادپور، علی اسکندری، اعظم برزویی، الهام محجل کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (781.65 K)

2 مدیریت سبز و تشکیل کارگروه تخصصی، جهت نگهداری و توسعه فضای سبز سازمان انرژی اتمی ایران
مهدی محمدی، فرخشاد یگانی، علی اسکندری، سعداله تیموری، اعظم برزویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.8 K)

3 کاربرد جهش جهت ایجاد تنوع و افزایش بازارپسندی در گل و گیاهان زینتی
مهدی محمدی، علی اسکندری، اعظم برزویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.21 K)

4 بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.8 MB)

5 بررسى اثر مقادیر مختلف نیترات پتاسیم در محلول غذایى بر تجمع نیترات، شاخص کلروفیل و رشد گیاه در4 رقم توت-فرنگی در شرایط خوزستان تحت سیستم هیدروپونیک
علی اسکندری، مختار حیدری، مجتبی رحیمی
مشاهده مقاله

6 ارزیابی تیمارهای قند و پ هاش بر پایداری رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم سیب قرمز
علی اسکندری، فرزانه خیری، صادق طاهری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.3 K)

7 اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.85 K)