نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف
فهیمه قلی زاده؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.28 K)

2 مطالعه تعدادی از شاخص های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی
فهیمه قلی زاده؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ علی بهمنی؛ نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.58 K)

3 بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین
فهیمه قلی زاده؛ حنیفه حاجی زاده؛ مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.77 K)