| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 333.28 K | ||
| 2 | مطالعه تعدادی از شاخص های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، علی بهمنی، نازیلا خان بابالو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 258.58 K | ||
| 3 | بررسی اثر سالیسیلیک اسید در افزایش عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت انگور رقم سلطانین | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه حاجی زاده، مرتضی زاهدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 330.77 K | ||