| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک | |
| سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 400.36 K | ||
| 2 | اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد | |
| سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M | ||
| 3 | پاسخ های رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L) به تنش نور فرابنفش A | |
| سکینه احتشامی، حسن ساریخانی، لیلا خرمشاهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1020.13 K | ||