نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک | |
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 400.36 K | ||
2 | اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد | |
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M | ||
3 | پاسخ های رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L) به تنش نور فرابنفش A | |
سکینه احتشامی، حسن ساریخانی، لیلا خرمشاهی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1020.13 K |