نویسنده = |
تعداد مقالات: 3 |
|
1 |
|
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک |
|
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.36 K
|
|
2 |
|
اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد |
|
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.34 M
|
|
3 |
|
پاسخ های رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L) به تنش نور فرابنفش A |
|
سکینه احتشامی، حسن ساریخانی، لیلا خرمشاهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1020.13 K
|