نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 400.36 K

2 اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

3 پاسخ های رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L) به تنش نور فرابنفش A
سکینه احتشامی، حسن ساریخانی، لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1020.13 K