| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته | |
| شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 3.1 M | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته | |
| شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 3.1 M | ||