کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.75 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.75 K) |