| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی | |
| عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 120.53 K | ||
 
		| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی | |
| عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 120.53 K | ||