کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی | |
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.1 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی | |
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.1 K) |