کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح؛ امیرحسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح؛ امیرحسین گلی؛ مریم حقیقی؛ جواد کرامت؛ احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) |