کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) |