| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تغییرات حاصل از القای تنش شوری بر میزان پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی برگ در دو رقم انجیر ‘کشکی ’ و ‘رونو’در شرایط کشت بافت | |
| نجمه مداحی نسب، فاطمه زهرا امیرمحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 252.05 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تغییرات حاصل از القای تنش شوری بر میزان پروتئین کل و فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی برگ در دو رقم انجیر ‘کشکی ’ و ‘رونو’در شرایط کشت بافت | |
| نجمه مداحی نسب، فاطمه زهرا امیرمحمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 252.05 K | ||