کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه ای | |
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.65 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه ای | |
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.65 K) |