کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد اکوتیپ ها و صفات مورفوفیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L) | |
فهیمه صالحی، میترا اعلایی، نجم الدین مرتضوی، علیرضا سلامی، حسن رضا دوست | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (847.78 K) | ||
2 | بررسی کنترل بیولوژیک مهمترین آلودگی قارچی در کاهش ضایعات پرتقال های انباری با استفاده از باکتری باسیلوس سوبتیلیس (B. subtilis) جدا شده از سطح میوه | |
کرامت اله دری، محمدرضا رضوی، بهرام منصوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.73 K) |