کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری | |
فرزانه ایزدی؛ سمیه رستگار؛ اکبر پیکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.55 K) | ||
2 | اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای | |
نعیمه سلطانی؛ نجمه زینلی؛ ایرج توسلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.15 K) | ||
3 | اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار طی دوره انبارمانی (Punica granatum L. cv. Malase Saveh) | |
ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ ساناز مولائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB) |