| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری | |
| فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 349.55 K | ||
| 2 | اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای | |
| نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 246.15 K | ||
| 3 | اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار طی دوره انبارمانی (Punica granatum L. cv. Malase Saveh) | |
| ولی ربیعی، علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، ساناز مولائی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.43 M | ||