| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب | |
| فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 241.92 K | ||
| 2 | تاثیر تیمار پس از برداشت کلرید کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زردآلو رقم عسگرآباد | |
| شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 206.56 K | ||
| 3 | تاثیر تیمار پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زردآلو رقم عسگرآباد در طول دوره انبارمانی | |
| شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 96.42 K | ||
| 4 | اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین | |
| پدرام عصار، لیلا تقی پور، پگاه صیادامین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.32 M | ||