کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب | |
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K) | ||
2 | تاثیر تیمار پس از برداشت کلرید کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زردآلو رقم عسگرآباد | |
شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (206.56 K) | ||
3 | تاثیر تیمار پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زردآلو رقم عسگرآباد در طول دوره انبارمانی | |
شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.42 K) | ||
4 | اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلول های اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین | |
پدرام عصار، لیلا تقی پور، پگاه صیادامین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) |