| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی تأثیر مصرف کودهای زیستی حاوی باکتری های تثبت کننده عناصر غذایی در کاهش مصرف کودهای شیمایی زعفران (.sativusL Crocus) در شرایط کم آبیاری | |
| مهدی ابراهیمی، محسن پویان، ساره حسینی، طیبه شاهی، فاطمه امیری فرد، حسین راغ آرا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M | ||
| 2 | بررسی تاثیر مصرف کودهای زیستی حاوی باکتری های تثبت کننده عناصر غذایی در کاهش مصرف کودهای شیمایی زعفران (Crocus sativus L) در شرایط کم آبیاری | |
| مهدی ابراهیمی، محسن پویان، ساره حسینی، طیبه شاهی، فاطمه امیری فرد، حسین راغ آرا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 723.44 K | ||