بررسی تأثیر مصرف کودهای زیستی حاوی باکتری های تثبت کننده عناصر غذایی در کاهش مصرف کودهای شیمایی زعفران (.sativusL Crocus) در شرایط کم آبیاری

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی، جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، بیرجند، ایران
2مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی، جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، بیرجند، ایران
3عضو گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی، جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، بیرجند، ایران
4دانش آموخته کارشناسی گیاهان دارویی دانشگاه تربت حیدریه، خراسان رضوی، تربت حیدریه، ایران
چکیده
کلیدواژه ها