| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ارزیابی اثرات حلال های مختلف بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره میوه های تازه و خشک زرشک (Berberis oreintalis) | |
| ناهید حبیبی، حسین نعمتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 116.45 K | ||
| 2 | تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی | |
| حسین مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 325.3 K | ||
| 3 | بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه | |
| سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 585.26 K | ||