کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی ترکیبات فیزیکوشیمیایی خلال خرمای مضافتی و شاهانی و مناسب بودن آن ها برای ساخت مربا به منظور جلوگیری از ضایعات آنها | |
ناصر فصیحیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.43 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی ترکیبات فیزیکوشیمیایی خلال خرمای مضافتی و شاهانی و مناسب بودن آن ها برای ساخت مربا به منظور جلوگیری از ضایعات آنها | |
ناصر فصیحیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.43 K) |