| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اندازه گیری غلظت عناصر ماکرو و میکرو در بافت میوه برخی ژنوتیپ های امیدبخش و ارقام تجاری سیب | |
| مریم دودانگه بالاخانی، داراب حسنی، سیامک کلانتری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 117.25 K | ||
| 2 | بررسی اثر رقم میوه و زمان فرآیند حرارتی بر خصوصیات کمی و کیفی کمپوت انگور | |
| اعظم ایوبی، محمدرضا رمضانی مقدم، صادق باغبان خلیل آباد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 271.42 K | ||
| 3 | بررسی همبستگی بین pH بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب | |
| شبنم طراحی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 272.16 K | ||
| 4 | بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام خرمای استان فارس | |
| محمد حسن کرد، اکبر کرمی، حمیده توکل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 9.76 K | ||