کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر تغذیه ی نیتروژن و آهن بر برخی خواص کیفی و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه سیب رقم گالا
خدیجه جلیلی؛ مصباح بابالار؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.29 K)

2 بررسی اثر صفات مرتبط با ظرفیت آنتیاکسیدانی از طریق تجزیه مسیر در مورد فلفل دلمه‌ای
جمالعلی الفتی؛ محمد محمدی؛ طیبه شبانی؛ آذر محمدی پور؛ فاطمه پویه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.67 K)