کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 تأثیر تیمارهای پرتودهی و اسکوربات کلسیم بر کیفیت میوه انبه (.Mangifera indica L)
امین میرشکاری، بابک مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.6 K)

2 کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

3 تغییرات ترکیبات فنل کل، آنتوسیانین و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توت فرنگی ارقام ‘کاماروسا’ و ‘پاروس’ در واکنش به پوتریسین و سالیسیلیک اسید در مدت زمان پس از انبارمانی
سیروان پیره، حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.23 K)

4 تاثیر متیل سیکلوپروپن بر عمر قفسه ای سیب گلاب رقم کهنز
هما اعتمادی نسب، علی اکبر رامین، محسن پیرمرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

5 اثر سالیسیلیک اسید و نوع بسته بندی بر عمر قفسه ای و برخی ویژگی های کیفی سه رقم تجاری فلفل گلخانه ای (Capsicum annuum L.)
سیده زهرا عزیزی، حسن ساری خانی، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.09 K)

6 اثر مرحله رسیدن میوه، تیمارهای آب سرد و گرم بر عمر قفسه ای میوه انبه لانگرا
عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سیامک کلانتری، مصباح بابالار، ذبیح الله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.37 MB)

7 تاثیر انبار کم فشار بر عمر قفسه ای خیار گلخانه ای رقم دانیتو (Danito)
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.33 K)

8 اثر اتمسفر داده شده بر عمر قفسه ای (Shelf life) دو رقم ریحان سبز و بنفش
مهوش زارعی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.76 K)

9 افزایش عمر قفسه ای خرمالو با استفاده از I-MCP
مریم حجتی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.96 K)

10 تاثیر انبار کم فشار (Hypobaric storage) بر عمر قفسه ای (Shelf life) در دو رقم ریحان سبز و بنفش
فاطمه شاکری، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.33 K)