کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تاثیر تراکم کاشت روی عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill Var. Soroksary)
جلال خورشیدی، سید محمد فخر طباطبایی، رضا امید بیگی، فاطمه سفید کن
مشاهده مقاله اصل مقاله 307.79 K

2 تغییرات میزان اسانس اندام های هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی
بهناز سلیمانی، صدراله رمضانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.64 K

3 اثر تاریخ کاشت بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و میزان اسانس انیسون در شرایط آب و هوایی مشهد
عسکر غنی، مرتضی اکرمیان، حسین آرویی، سعید کاربین -
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.24 K

4 بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری
یوبرت - قوستا، عباس حسنی، رسول جلیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.91 K

5 مقایسه بین کمیت و کیفیت اسانس شیره باریجه با استفاده از دو روش متفاوت اسانس گیری
مریم کبودانی، فاطمه رئوف فرد، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.1 K

6 بررسی کمی و کیفی ترکیبات موجود در اسانس برگ و گل بو مادران شیرازی
عسکر غنی، مجید عزیزی، علی اصغر پهلوان پور فرد جهرمی، محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.09 K

7 مقایسه ترکیبات اسانس حاصل از بذر رازیانه توده مشهد و شیراز
لیلی صفائی، حسین زینلی، بابک بحرینی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.53 K

8 مقایسه درصد و اجزاء اسانس برگ دو توده بومی مادران
عسکر غنی، مجید عزیزی، علی اصغر پهلوان پور، محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.96 K

9 اسانس و اجزای متشکله پیکر رویشی گل راعی رقم توپاز کشت شده در شمال تهران
نیکو صدیقین، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.88 K