کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تاثیر تراکم کاشت روی عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill Var. Soroksary)
جلال خورشیدی؛ سید محمد فخر طباطبایی؛ رضا امید بیگی؛ فاطمه سفید کن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K)

2 تغییرات میزان اسانس اندام های هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی
بهناز سلیمانی؛ صدراله رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.64 K)

3 اثر تاریخ کاشت بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و میزان اسانس انیسون در شرایط آب و هوایی مشهد
عسکر غنی؛ مرتضی اکرمیان؛ حسین آرویی؛ سعید کاربین -
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.24 K)

4 بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری
یوبرت - قوستا؛ عباس حسنی؛ رسول جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.91 K)

5 مقایسه بین کمیت و کیفیت اسانس شیره باریجه با استفاده از دو روش متفاوت اسانس گیری
مریم کبودانی؛ فاطمه رئوف فرد؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.1 K)

6 بررسی کمی و کیفی ترکیبات موجود در اسانس برگ و گل بو مادران شیرازی
عسکر غنی؛ مجید عزیزی؛ علی اصغر پهلوان پور فرد جهرمی؛ محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.09 K)

7 مقایسه ترکیبات اسانس حاصل از بذر رازیانه توده مشهد و شیراز
لیلی صفائی؛ حسین زینلی؛ بابک بحرینی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.53 K)

8 مقایسه درصد و اجزاء اسانس برگ دو توده بومی مادران
عسکر غنی؛ مجید عزیزی؛ علی اصغر پهلوان پور؛ محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.96 K)

9 اسانس و اجزای متشکله پیکر رویشی گل راعی رقم توپاز کشت شده در شمال تهران
نیکو صدیقین؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.88 K)