کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی | |
عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.53 K) | ||
2 | اثر رطوبت نسبی محیط و مدت زمان انبارداری بر تغییرات رطوبت چای سیاه | |
شیوا روفی گری حقیقت، احمد شیرین فکر، مریم السادات متولی جلالی، کلثوم چراغی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.4 K) | ||
3 | بررسی تاثیر انواع مختلف برگ چینی در عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در دوره های برگ چینی | |
شیوا روفی گری حقیقت، کلثوم چراغی، صمد صبوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.32 K) |