کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی برهمکنش سطوح مختلف اسیدهای آمینه گلایسین و آسپاراژین بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی تکمهای | |
عبدالعلی حسامی، عالیه اسدیان خو، ام البنین هاشمی، شهربانو گرمسیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.86 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی برهمکنش سطوح مختلف اسیدهای آمینه گلایسین و آسپاراژین بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی تکمهای | |
عبدالعلی حسامی، عالیه اسدیان خو، ام البنین هاشمی، شهربانو گرمسیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.86 K) |