| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی درصد روغن، پروتئین و خواص حسی ژنوتیپ های برتر گردو (Juglans regia L.) شناسایی شده در برخی از مناطق استان همدان، ایران | |
| علی رضائی، کاظم ارزانی، سعادت ساریخانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 485.75 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ارزیابی درصد روغن، پروتئین و خواص حسی ژنوتیپ های برتر گردو (Juglans regia L.) شناسایی شده در برخی از مناطق استان همدان، ایران | |
| علی رضائی، کاظم ارزانی، سعادت ساریخانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 485.75 K | ||