کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای
سمانه محمدی؛ حسین آرویی؛ وحید جهانبخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.34 K)

2 اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

3 کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم
جواد فتاحی مقدم؛ حسین طاهری؛ ماریه ببری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.92 K)

4 اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی؛ احمد ارشادی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.26 K)

5 اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری
منصور غلامی؛ زهرا وصال طلب؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

6 بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری
یوبرت - قوستا؛ عباس حسنی؛ رسول جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.91 K)