کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای | |
سمانه محمدی، حسین آرویی، وحید جهانبخش | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 331.34 K | ||
2 | اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری | |
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||
3 | کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم | |
جواد فتاحی مقدم، حسین طاهری، ماریه ببری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.92 K | ||
4 | اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa) | |
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.26 K | ||
5 | اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری | |
منصور غلامی، زهرا وصال طلب، دوستمراد ظفری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||
6 | بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری | |
یوبرت - قوستا، عباس حسنی، رسول جلیلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.91 K |