| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای | |
| سمانه محمدی، حسین آرویی، وحید جهانبخش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 331.34 K | ||
| 2 | اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری | |
| زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||
| 3 | کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم | |
| جواد فتاحی مقدم، حسین طاهری، ماریه ببری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 370.92 K | ||
| 4 | اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa) | |
| معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 316.26 K | ||
| 5 | اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری | |
| منصور غلامی، زهرا وصال طلب، دوستمراد ظفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M | ||
| 6 | بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری | |
| یوبرت - قوستا، عباس حسنی، رسول جلیلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 31.91 K | ||