English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای
سمانه محمدی، حسین آرویی، وحید جهانبخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.34 K)
2
اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
3
کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم
جواد فتاحی مقدم، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.92 K)
4
اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.26 K)
5
اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری
منصور غلامی، زهرا وصال طلب، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
6
بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری
یوبرت - قوستا، عباس حسنی، رسول جلیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.91 K)