کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 63

51 تاثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته
عبدالحمید شرافتی، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

52 اثرات پایه های الو بر زمان گلدهی درجتان زردالو
ابراهیم گنجی مقدم، علی مختاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.39 K)

53 تعیین مناسب ترین پایه رویشی برای تکثیر ارقام تجارتی سیب در منطقه سمیرم
ایوبعلی قاسمی، محمود رهنما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.45 K)

54 بررسی اثر پایه های مختلف سیب روی برخی صفات کمی و کیفی میوه سیب
قاسم حسنی، امیر نوجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.2 K)

55 پایه های الو بذری و رویشی برای ارقام مختلف زردالو
میترا میرعبدالباقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.37 K)

56 اثرات برخی از پایه های رویشی بر شاخص های رشد و جذب عناصر غذایی توسط ارقام تجارتی سیب
محسن پیرامرادیان، علی اصغر شهابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.94 K)

57 بررسی اثرات چهار پایه بر روی خواص کمی و کیفی ۶ رقم پرتقال معرفی شده در شمال ایران
روانبخش متانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.29 K)

58 اثرات پایه های مختلف بر رشد رویشی لیمو ترش
مسعود فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.95 K)

59 بررسی تحمل به خشکی برخی از ارقام انگور به عنوان پایه برای رقم بیدانه سفید
سمیه بهرامی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.8 K)

60 بررسی جذب و انتقال عناصر غذایی در برخی از پایه های پسته در شرایط تنش شوری و زیادی بر در آب آبیاری
حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.41 K)

61 مطالعه خصوصیات فیزیولوژیکی پایه های دانهالی پسته (Pistacia vera L.) در پاسخ به تنش خشکی
محمودرضا روزبان، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.65 K)

62 مقایسه رشد رویشی و جذب عناصر غذایی چهار رقم تجارتی سیب تحت تاثیر نوع پایه
محسن پیرمرادیان، علی اصغر شهابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.74 K)

63 اثر هشت نوع پایه مرکبات بر کیفیت میوه دو رقم گریپ فروت
علی علیرضا نژاد، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.33 K)