| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده | |
| سید بابک صلواتیان، ارژنگ جوادی، کوروش مجد سلیمی، سید احمد تقی شکرگزار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 351.54 K | ||
| 2 | مقایسه عملکرد در دو سطح برگ چینی "تخت" و "کمانی" چای | |
| احمد داداش پور، معظم حسن پور اصیل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 285.3 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر انواع مختلف برگ چینی در عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در دوره های برگ چینی | |
| شیوا روفی گری حقیقت، کلثوم چراغی، صمد صبوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 12.32 K | ||
| 4 | تعیین بهترین ارتفاع برگ چینی و اهمیت آن در افزایش کیفیت و عملکرد محصول چای (Cammellia sinensis L.) | |
| معظم حسن پور اصیل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 27.04 K | ||