کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده | |
سید بابک صلواتیان، ارژنگ جوادی، کوروش مجد سلیمی، سید احمد تقی شکرگزار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.54 K) | ||
2 | مقایسه عملکرد در دو سطح برگ چینی "تخت" و "کمانی" چای | |
احمد داداش پور، معظم حسن پور اصیل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K) | ||
3 | بررسی تاثیر انواع مختلف برگ چینی در عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در دوره های برگ چینی | |
شیوا روفی گری حقیقت، کلثوم چراغی، صمد صبوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.32 K) | ||
4 | تعیین بهترین ارتفاع برگ چینی و اهمیت آن در افزایش کیفیت و عملکرد محصول چای (Cammellia sinensis L.) | |
معظم حسن پور اصیل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.04 K) |