ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد مکانیزاسیون - محقق مرکز تحقیقات چای کشور - لاهیجان - خیابان شیخ زاهد گیلانی
2دکتری مکانیک ماشین های کشاورزی - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی - کرج
3کارشناس ارشد آبیاری و زهکشی - محقق مرکز تحقیقات چای کشور - لاهیجان - خیابان شیخ زاهد گیلانی
4کارشناس شیمی - کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور - لاهیجان - کارخانه چایسازی آزمایشی کاشف
چکیده
کلیدواژه ها