کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 اثر پتاسیم بر روی خواص کمی و کیفی پرتقال محلی
بیژن مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.18 K

2 بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.56 K

3 اثرات تاخیر در زمان برداشت و فرآیند پوسیدگی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته
علی اسماعیل پور، فاطمه میردامادیها، علی اسماعیل رنجبر
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.33 K

4 اثر اتفن بر روی گلدهی و خواص کمی و کیفی میوه پسته رقم اوحدی
علی تاج آبادی پور، کاظم ارزانی، بهزاد واعظ لیواری
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.97 K

5 مقایسه صفات رویشی،مورفولوژیکی و کمی وکیفی ارقام داخلی و خارجی بادام
مسلم درستکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.64 K

6 بررسی اثرات کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، رحیمیان رحیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.35 K

7 بررسی اثر کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.46 K

8 بررسی تاثیر سطوح مختلف ازت و تراکم بوته در خواص کمی وکیفی فلف دلمه ای
جعفر محمدی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.45 K

9 اثر کود بُر (B) بر خصوصیات کمی و کیفی گل میخک
محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.67 K

10 بررسی اثرات پایه های مختلف مرکبات بر خواص کمی و کیفی ارقام گریپ فروت
علی شهابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.59 K

11 بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام شلیل در شرایط اقلیمی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.76 K

12 تعیین شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن پسته
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.47 K

13 اثر تزریق اتفون بر روی صفحان کمی و کیفی پسته رقم اوحدی
حسین حکم آبادی، کاظم ارزانی، یحیی دهقانی شورکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.04 K

14 بررسی اثر تاریخ و فاصلۀ کاشت بر عوامل کمی و کیفی بذر پیاز در اصفهان
رضا امین پور، احمد مرتضوی، احمد جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.5 K

15 بررسی اثرات فاصله کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم مارچوبه
عطیه رحمانی قبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 19.01 K

16 اثر فاصله بوته و اندازه غده بذری بر عوامل کمی و کیفی سیب زمینی
احمد مرتضوی بک، رضا امین پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.02 K

17 بررسی اثر پایه های مختلف سیب روی برخی صفات کمی و کیفی میوه سیب
قاسم حسنی، امیر نوجو
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.2 K

18 مقایسه ابیاری با روش ابیاری معمول بر عملکرد کمی و کیفی مرکبات دزفول
سعید سلیم پور، عبدالرحمن دریا شناس، اکبر گندمکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.87 K

19 بررسی اثرات چهار پایه بر روی خواص کمی و کیفی ۶ رقم پرتقال معرفی شده در شمال ایران
روانبخش متانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.29 K