English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
19
1
اثر پتاسیم بر روی خواص کمی و کیفی پرتقال محلی
بیژن مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.18 K)
2
بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.56 K)
3
اثرات تاخیر در زمان برداشت و فرآیند پوسیدگی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته
علی اسماعیل پور، فاطمه میردامادیها، علی اسماعیل رنجبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.33 K)
4
اثر اتفن بر روی گلدهی و خواص کمی و کیفی میوه پسته رقم اوحدی
علی تاج آبادی پور، کاظم ارزانی، بهزاد واعظ لیواری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.97 K)
5
مقایسه صفات رویشی،مورفولوژیکی و کمی وکیفی ارقام داخلی و خارجی بادام
مسلم درستکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.64 K)
6
بررسی اثرات کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، رحیمیان رحیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.35 K)
7
بررسی اثر کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی، پروین شرایعی، محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.46 K)
8
بررسی تاثیر سطوح مختلف ازت و تراکم بوته در خواص کمی وکیفی فلف دلمه ای
جعفر محمدی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.45 K)
9
اثر کود بُر (B) بر خصوصیات کمی و کیفی گل میخک
محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.67 K)
10
بررسی اثرات پایه های مختلف مرکبات بر خواص کمی و کیفی ارقام گریپ فروت
علی شهابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.59 K)
11
بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام شلیل در شرایط اقلیمی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.76 K)
12
تعیین شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن پسته
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.47 K)
13
اثر تزریق اتفون بر روی صفحان کمی و کیفی پسته رقم اوحدی
حسین حکم آبادی، کاظم ارزانی، یحیی دهقانی شورکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.04 K)
14
بررسی اثر تاریخ و فاصلۀ کاشت بر عوامل کمی و کیفی بذر پیاز در اصفهان
رضا امین پور، احمد مرتضوی، احمد جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.5 K)
15
بررسی اثرات فاصله کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم مارچوبه
عطیه رحمانی قبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (19.01 K)
16
اثر فاصله بوته و اندازه غده بذری بر عوامل کمی و کیفی سیب زمینی
احمد مرتضوی بک، رضا امین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.02 K)
17
بررسی اثر پایه های مختلف سیب روی برخی صفات کمی و کیفی میوه سیب
قاسم حسنی، امیر نوجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.2 K)
18
مقایسه ابیاری با روش ابیاری معمول بر عملکرد کمی و کیفی مرکبات دزفول
سعید سلیم پور، عبدالرحمن دریا شناس، اکبر گندمکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.87 K)
19
بررسی اثرات چهار پایه بر روی خواص کمی و کیفی ۶ رقم پرتقال معرفی شده در شمال ایران
روانبخش متانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.29 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه