کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 اثر پتاسیم بر روی خواص کمی و کیفی پرتقال محلی
بیژن مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.18 K)

2 بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.56 K)

3 اثرات تاخیر در زمان برداشت و فرآیند پوسیدگی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته
علی اسماعیل پور؛ فاطمه میردامادیها؛ علی اسماعیل رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.33 K)

4 اثر اتفن بر روی گلدهی و خواص کمی و کیفی میوه پسته رقم اوحدی
علی تاج آبادی پور؛ کاظم ارزانی؛ بهزاد واعظ لیواری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.97 K)

5 مقایسه صفات رویشی،مورفولوژیکی و کمی وکیفی ارقام داخلی و خارجی بادام
مسلم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.64 K)

6 بررسی اثرات کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ پروین شرایعی؛ رحیمیان رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.35 K)

7 بررسی اثر کمبود آب و میزان مواد غذایی بر روی عملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی
علیرضا سبحانی؛ پروین شرایعی؛ محمدحسین رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.46 K)

8 بررسی تاثیر سطوح مختلف ازت و تراکم بوته در خواص کمی وکیفی فلف دلمه ای
جعفر محمدی؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.45 K)

9 اثر کود بُر (B) بر خصوصیات کمی و کیفی گل میخک
محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.67 K)

10 بررسی اثرات پایه های مختلف مرکبات بر خواص کمی و کیفی ارقام گریپ فروت
علی شهابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.59 K)

11 بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام شلیل در شرایط اقلیمی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.76 K)

12 تعیین شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن پسته
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ احمد کلباسی اشتری؛ حسن لامع؛ حمید توکلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.47 K)

13 اثر تزریق اتفون بر روی صفحان کمی و کیفی پسته رقم اوحدی
حسین حکم آبادی؛ کاظم ارزانی؛ یحیی دهقانی شورکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.04 K)

14 بررسی اثر تاریخ و فاصلۀ کاشت بر عوامل کمی و کیفی بذر پیاز در اصفهان
رضا امین پور؛ احمد مرتضوی؛ احمد جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.5 K)

15 بررسی اثرات فاصله کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم مارچوبه
عطیه رحمانی قبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.01 K)

16 اثر فاصله بوته و اندازه غده بذری بر عوامل کمی و کیفی سیب زمینی
احمد مرتضوی بک؛ رضا امین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.02 K)

17 بررسی اثر پایه های مختلف سیب روی برخی صفات کمی و کیفی میوه سیب
قاسم حسنی؛ امیر نوجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.2 K)

18 مقایسه ابیاری با روش ابیاری معمول بر عملکرد کمی و کیفی مرکبات دزفول
سعید سلیم پور؛ عبدالرحمن دریا شناس؛ اکبر گندمکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.87 K)

19 بررسی اثرات چهار پایه بر روی خواص کمی و کیفی ۶ رقم پرتقال معرفی شده در شمال ایران
روانبخش متانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.29 K)