English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
80
-1324
بررسی نیاز غذایی سیب رقم گلدن دلیشس (Golden Delicious) بر اساس تجزیه برگ و میوه
سید مسعود طبیب زاده دزفولی، مصباح بابالار، علیرضا طلایی، داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
17.53 K
-1323
بررسی اثرات مواد تنک کننده میوه (SEVIN ،NAA) بر خواص کمی و کیفی سیب شفیع آبادی
مجید عزیزی، مصطفی مصطفوی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.58 K
-1322
ازدیاد پسته با استفاده از پیوند اپی کوتیل
علیرضا طلایی، روح انگیز نادری، امان ا... جوانشاه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.75 K
-1321
تنظیم شیمیایی ریزش میوه با CCC،2.4-D،NAA ومطالعه گل انگیزی در انبه (Mangifera indica L.)
ابراهیم سابکی، عنایت اله تفضلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
16.48 K
-1320
پوششهای خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوهها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.86 K
-1319
بررسی اثر تیمار حرارت و اتمسفر تغییر یافته در بسته های میوه بر روی فیزیولوژی و عمر انباری مرکبات
محمد علی شاه بیک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
17.86 K
-1318
بررسی و انتخاب پایه های مناسب برای پیوند در ارقام خیار گلخانه ای
محسن خدادادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
85.77 K
-1317
بررسی تنوع ژنوتیپ ها و ارقام گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
شادان خورشیدی، غلامحسین داوری نژاد، لیلا سمیعی، محمد مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130.62 K
-1316
اثر نفتالین استیک اسید(NAA)در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاقی امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.59 K
-1315
بررسی وضعیت تغذیه ای ( عناصر ریز مغذی ) باغات مرکبات شرق مازندران
صفرعلی اسدی کنگر شاهی، مجتبی محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
16.13 K
-1314
بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر خواص کمی و کیفی خرمای کبکاب
محمود ایزدی، عنایت اله تفضیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
23.49 K
-1313
بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام پرتقال و نارنگی روی پایه سیتروملو
یونس ابراهیمی، سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.96 K
-1312
بررسی اثرات روش های مختلف تنک خوشه بر زمان رسیدن،کمیت وکیفیت خرمای کباب
رحیم خادمی پژوهنده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22.88 K
-1311
بررسی و تعیین مناسب ترین زمان مصرف کود میکرو المنت کمپلکس در تعدیل سال آوری پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، عنایت حیات بخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.14 K
-1310
بررسی مقدماتی تلافی بین Prunus به منظور تهیه و اصلاح پایه بادام و زردآلو گونه ای در
جلیل دژم پور، حمید رهنمون
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.44 K
-1309
مقایسه خواص کمی و کیفی میوه«به»(Cydonia oblonga) ( خواص مرفو لوژیکی - شیمیایی) در ژنوتیپ های بومی«به»استان اصفهان
فرزانه رضوی، کاظم ارزانی، علی وزوایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.64 K
-1308
اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.77 K
-1307
تاثیر مقادیر مختلف هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت محصول انگور سلطانین در سیستم خواببیده
جواد حکیمی رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.97 K
-1306
«بررسی مکانیسم تاثیر نوع گرده بر تلقیح و تشکیل میوه در بادام»
علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.59 K
-1305
روش جدید تولید درختان زردآلو
علی عطار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.48 K
-1304
اثر محلول پاشی بر روی بر غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام
ناصر قادری، علی وزوایی، مصباح بابالار، علیرضا طلائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.11 K
-1303
تاثیر تنظیم کننده های رشد ( اکسین ) بر تشکیل میوه در گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
10.5 K
-1302
بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ پلی اتیلن سیاه بر رشد و عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی، تیمور سهرابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
17.28 K
-1301
ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا، داود بخشی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
117.24 K
-1300
بررسی میوه های ایجاد شده بر روی گل و میوه در تناوب های باردهی گیاه پاسی فلورا هیبرید
مرتضی دانشخواه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.31 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4