کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 80

-1149 بررسی نیاز غذایی سیب رقم گلدن دلیشس (Golden Delicious) بر اساس تجزیه برگ و میوه
سید مسعود طبیب زاده دزفولی، مصباح بابالار، علیرضا طلایی، داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.53 K

-1148 بررسی اثرات مواد تنک کننده میوه (SEVIN ،NAA) بر خواص کمی و کیفی سیب شفیع آبادی
مجید عزیزی، مصطفی مصطفوی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.58 K

-1147 ازدیاد پسته با استفاده از پیوند اپی کوتیل
علیرضا طلایی، روح انگیز نادری، امان ا... جوانشاه
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.75 K

-1146 تنظیم شیمیایی ریزش میوه با CCC،2.4-D،NAA ومطالعه گل انگیزی در انبه (Mangifera indica L.)
ابراهیم سابکی، عنایت اله تفضلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.48 K

-1145 پوشش‌های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه‌ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.86 K

-1144 بررسی اثر تیمار حرارت و اتمسفر تغییر یافته در بسته های میوه بر روی فیزیولوژی و عمر انباری مرکبات
محمد علی شاه بیک
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.86 K

-1143 بررسی و انتخاب پایه های مناسب برای پیوند در ارقام خیار گلخانه ای
محسن خدادادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 85.77 K

-1142 بررسی تنوع ژنوتیپ ها و ارقام گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
شادان خورشیدی، غلامحسین داوری نژاد، لیلا سمیعی، محمد مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.62 K

-1141 اثر نفتالین استیک اسید(NAA)در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاقی امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.59 K

-1140 بررسی وضعیت تغذیه ای ( عناصر ریز مغذی ) باغات مرکبات شرق مازندران
صفرعلی اسدی کنگر شاهی، مجتبی محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.13 K

-1139 بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر خواص کمی و کیفی خرمای کبکاب
محمود ایزدی، عنایت اله تفضیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.49 K

-1138 بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام پرتقال و نارنگی روی پایه سیتروملو
یونس ابراهیمی، سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.96 K

-1137 بررسی اثرات روش های مختلف تنک خوشه بر زمان رسیدن،کمیت وکیفیت خرمای کباب
رحیم خادمی پژوهنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.88 K

-1136 بررسی و تعیین مناسب ترین زمان مصرف کود میکرو المنت کمپلکس در تعدیل سال آوری پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، عنایت حیات بخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.14 K

-1135 بررسی مقدماتی تلافی بین Prunus به منظور تهیه و اصلاح پایه بادام و زردآلو گونه ای در
جلیل دژم پور، حمید رهنمون
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.44 K

-1134 مقایسه خواص کمی و کیفی میوه«به»(Cydonia oblonga) ( خواص مرفو لوژیکی - شیمیایی) در ژنوتیپ های بومی«به»استان اصفهان
فرزانه رضوی، کاظم ارزانی، علی وزوایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 25.64 K

-1133 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.77 K

-1132 تاثیر مقادیر مختلف هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت محصول انگور سلطانین در سیستم خواببیده
جواد حکیمی رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.97 K

-1131 «بررسی مکانیسم تاثیر نوع گرده بر تلقیح و تشکیل میوه در بادام»
علی ایمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.59 K

-1130 روش جدید تولید درختان زردآلو
علی عطار
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.48 K

-1129 اثر محلول پاشی بر روی بر غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام
ناصر قادری، علی وزوایی، مصباح بابالار، علیرضا طلائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.11 K

-1128 تاثیر تنظیم کننده های رشد ( اکسین ) بر تشکیل میوه در گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.5 K

-1127 بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ پلی اتیلن سیاه بر رشد و عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی، تیمور سهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.28 K

-1126 ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا، داود بخشی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 117.24 K

-1125 بررسی میوه های ایجاد شده بر روی گل و میوه در تناوب های باردهی گیاه پاسی فلورا هیبرید
مرتضی دانشخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 25.31 K