کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 80

1 بررسی نیاز غذایی سیب رقم گلدن دلیشس (Golden Delicious) بر اساس تجزیه برگ و میوه
سید مسعود طبیب زاده دزفولی؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی؛ داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.53 K)

2 بررسی اثرات مواد تنک کننده میوه (SEVIN ،NAA) بر خواص کمی و کیفی سیب شفیع آبادی
مجید عزیزی؛ مصطفی مصطفوی؛ علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.58 K)

3 ازدیاد پسته با استفاده از پیوند اپی کوتیل
علیرضا طلایی؛ روح انگیز نادری؛ امان ا... جوانشاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.75 K)

4 تنظیم شیمیایی ریزش میوه با CCC،2.4-D،NAA ومطالعه گل انگیزی در انبه (Mangifera indica L.)
ابراهیم سابکی؛ عنایت اله تفضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.48 K)

5 پوشش‌های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه‌ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.86 K)

6 بررسی اثر تیمار حرارت و اتمسفر تغییر یافته در بسته های میوه بر روی فیزیولوژی و عمر انباری مرکبات
محمد علی شاه بیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.86 K)

7 بررسی و انتخاب پایه های مناسب برای پیوند در ارقام خیار گلخانه ای
محسن خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.77 K)

8 بررسی تنوع ژنوتیپ ها و ارقام گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
شادان خورشیدی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ لیلا سمیعی؛ محمد مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.62 K)

9 اثر نفتالین استیک اسید(NAA)در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاقی امیری؛ کاظم ارزانی؛ یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.59 K)

10 بررسی وضعیت تغذیه ای ( عناصر ریز مغذی ) باغات مرکبات شرق مازندران
صفرعلی اسدی کنگر شاهی؛ مجتبی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.13 K)

11 بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی بر خواص کمی و کیفی خرمای کبکاب
محمود ایزدی؛ عنایت اله تفضیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.49 K)

12 بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام پرتقال و نارنگی روی پایه سیتروملو
یونس ابراهیمی؛ سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.96 K)

13 بررسی اثرات روش های مختلف تنک خوشه بر زمان رسیدن،کمیت وکیفیت خرمای کباب
رحیم خادمی پژوهنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.88 K)

14 بررسی و تعیین مناسب ترین زمان مصرف کود میکرو المنت کمپلکس در تعدیل سال آوری پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری؛ یونس ابراهیمی؛ عنایت حیات بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.14 K)

15 بررسی مقدماتی تلافی بین Prunus به منظور تهیه و اصلاح پایه بادام و زردآلو گونه ای در
جلیل دژم پور؛ حمید رهنمون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.44 K)

16 مقایسه خواص کمی و کیفی میوه«به»(Cydonia oblonga) ( خواص مرفو لوژیکی - شیمیایی) در ژنوتیپ های بومی«به»استان اصفهان
فرزانه رضوی؛ کاظم ارزانی؛ علی وزوایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.64 K)

17 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.77 K)

18 تاثیر مقادیر مختلف هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت محصول انگور سلطانین در سیستم خواببیده
جواد حکیمی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.97 K)

19 «بررسی مکانیسم تاثیر نوع گرده بر تلقیح و تشکیل میوه در بادام»
علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.59 K)

20 روش جدید تولید درختان زردآلو
علی عطار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.48 K)

21 اثر محلول پاشی بر روی بر غلظت این عناصر در برگ و میوه و برخی صفات میوه بادام
ناصر قادری؛ علی وزوایی؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.11 K)

22 تاثیر تنظیم کننده های رشد ( اکسین ) بر تشکیل میوه در گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.5 K)

23 بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ پلی اتیلن سیاه بر رشد و عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان؛ عبدالکریم کاشی؛ تیمور سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.28 K)

24 ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ داود بخشی؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.24 K)

25 بررسی میوه های ایجاد شده بر روی گل و میوه در تناوب های باردهی گیاه پاسی فلورا هیبرید
مرتضی دانشخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.31 K)