کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 مقایسه ترکیبات شیمیایی و خصوصیات ظاهری میوه لایم کوآت با مکزیکن‌لایم
حمید هادی‌زاده فیروزجایی؛ حسین صادقی؛ مونا کربلایی علی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.16 K)

2 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو؛ محمد عدلی پور؛ زهرا زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

3 بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج
مهدی فرزانه کوچکی؛ حسن حاج نجاری؛ فوژان بدیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.45 K)