نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار | |
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
2 | مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری | |
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) |