| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
| پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 183.75 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
| پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 183.75 K | ||